erdem

Oluşturulan forum yanıtları

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar
  • yanıtla: sönen kovan #11780

    erdem
    Katılımcı

    sayın nturgut
    kovandaki arı azlığından kastınız ne yani ne kadar arı var şurup verdiğinizde ne kadar arı vardı birde kovan dip tahtasından haricinde kovan önünde arı ölüleri varmıydı ana arı duruyormu ?

  • yanıtla: petek sırası önemlimi #11636

    erdem
    Katılımcı

    hayır yok. ama ana arının yumurtalayacağı yani kabartılmış çerçeveleri en başa alki ana arı yumurta atsın.

  • yanıtla: arı birleştirme #11620

    erdem
    Katılımcı

    biraz geç bir cvb ama ben yine yazayım dedim. birleştirmek istediğin kavanın üzerine kum eleği koy ince delikli olsun yoksa arı birbirini kırar sonra ballığı üzerine koy güçlü kovanından duruma göre bi iki cerçeve al koy 2,3 gün aç kalsın sorun değil sonra ballığı ve kum eleğini al ve ballıktakini kuluçkalığa indir hadi kolay gelsin.

  • yanıtla: Bir durumun yorumlanması ? #11440

    erdem
    Katılımcı

    bence oğul değildir çünkü oğuldan once ana kovanın alt yapısını yapar öyle gider yine aç ve bak günlük yumurta varmı arı azgın telaşlımı yoksa sakin mi diye kontrol et tabi bilmiyorum arılar kvanda sıkışıkmuydı

  • yanıtla: yeterli mevcut varmı #11364

    erdem
    Katılımcı

    ya kardeş bal az olsa fiyatı hak ettiğinin altında olmasa yine kafi ama o kadar uğraşıpta 3, 5 kurua satmak bide herkesin pahalı demesi insanı yıkıyor.

  • yanıtla: yeterli mevcut varmı #11360

    erdem
    Katılımcı

    çok teşekkür ediyorum kardeş

  • yanıtla: yeterli mevcut varmı #11358

    erdem
    Katılımcı

    sayın cihat bey giresunluyum yani kestane balı üretiyorum.bizim buradada buyük bal toplama mevsimi haziranın ilk haftası oluyor içindeki mevcut çerçeveler yavru arıyla dolu inşallah yetişir.
    yorumunuzu bekliyorum.

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)